Om Vestjysk Bank

I Vestjysk Bank har vi et team, som udelukkende beskæftiger sig med rådgivning af kunder inden for den private sundhedssektor. Vi er specialister i klinikker for fysioterapi og har gennem mange år opbygget et stort kendskab til branchen. Derfor har vi et solidt fagligt udgangspunkt for at hjælpe dig med at finde de optimale løsninger – uanset om det drejer sig om køb, salg eller udvikling af din virksomhed.

Drømmer du om at få foden under eget bord og drive din egen klinik eller måske udvide din eksisterende klinik? Så kontakt os og lad os tage en snak om din finansieringsmuligheder. Vi tilbyder rådgivning og sparring udover det sædvanlige og tager altid højde for samspillet mellem din virksomheds økonomi og din privatøkonomi.

Hos os får du en erhvervskundechef, der interesserer sig for dig og din virksomhed. Vi ved, at det er en del af ens identitet at være klinikejer, fordi man investerer både tid, penge og hjerteblod i sin klinik. Vi tilbyder sparring i forhold til driften og din strategi og har stor viden om både udviklingen og den gældende lovgivning i branchen.

Vestjysk Bank finansierer allerede en lang række klinikker, og vi vil meget gerne fortælle mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig. Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Kontakt vores sundhedsteam

Danny Sørensen

Danny Sørensen

Erhvervskundechef

Telefon: 96 63 25 03
Mette Kjær Ostersen

Mette Kjær Ostersen

Erhvervskundechef/Teamleder

Telefon: 96 63 22 04
Anita Gohr Andersen

Anita Gohr Andersen

Erhvervskundechef

Telefon: 96 63 22 25
Jane Moesgaard Kristoffersen

Jane Moesgaard Kristoffersen

Erhvervskundechef

FÅ SENESTE NYT I INDBAKKEN

Modtag advisering om nye artikler og arrangementer i din indbakke. Vi sender dig en e-mail, når der er nye relevante indlæg til dig og din praksis.

Tjek din indbakke og bekræft din tilmelding.