Om Penta Advokater

I mere end 20 år har vi haft juridisk speciale i faggrupper indenfor den privatpraktiserende sundhedssektor. Vores erfarne fagspecialister kan hjælpe dig med blandt andet køb og/eller salg af praksis, forhandling og indgåelse af aftaler samt konflikthåndtering og løsning af komplicerede samarbejdsforhold. Gennem årene har vi hjulpet mange selvstændige fysioterapeuter med juridisk hjælp til at vækste og udvikle forretningen – vi er også klar til at hjælpe dig!

Vi er et af de største advokatfirmaer i Syddanmark med mere end 70 medarbejdere og 6 kontorer. Vi servicerer fysioterapeuter i hele Danmark.

Kontakt vores sundhedsteam

Henrik Norup

Henrik Norup

Advokat, fagansvarlig

Mobil: 22 84 20 97
Telefon: 76 32 44 06
E-mail: hen@penta.dk

 

Henrik beskæftiger sig primært med privatpraktiserende sundhed og rådgiver om de juridiske, overenskomstmæssige og forretningsmæssige problemstillinger.
Anna Kragh

Anna Kragh

Advokatfuldmægtig

Mobil: 23 74 82 59
Telefon: 76 11 41 87
E-mail: akr@penta.dk

 

Anna beskæftiger sig med privatpraktiserende sundhed og rådgiver om de juridiske, overenskomstmæssige og forretningsmæssige problemstillinger relateret hertil.
Helge Busk

Helge Busk

Advokat & Partner

Mobil: 26 75 04 64
Telefon: 76 96 18 47
E-mail: hebu@penta.dk

 

Helge har beskæftiget sig med privatpraktiserende sundhed i mere end 20 år, og har derved opbygget et indgående kendskab til de juridiske og forretningsmæssige problemstillinger i branchen.

Kundeudtagelser

Vi fik anbefalet Penta Advokater af vores klinikmægler, og det er vi rigtig glade for.
Der er virkelig mange dokumenter forbundet med en handel, og det kan være svært at overskue. Det er særligt det, der ikke står i dokumenterne, som man kan overse.

Derfor er vi også rigtig glade for at have valgt en advokat, der kender branchen, og vi er især meget tilfreds med den måde Henrik, har formået at forklare os processerne så de er til at forstå.

Sebastian Kaas Petersen og Jonas Bertelsen

Klinikindehavere, Østerbro Fysioterapi

Vi har anvendt Penta Advokater og Helge Busk i efterhånden mange år både i forbindelse med ind-/udtræden af ejere, men også i forhold til håndtering af diverse interessentskabsmæssige forhold og forhandling af lejekontrakter mv.

Helge Busk har indgående kendskab til fysioterapibranchen, både ift. overtagelse og daglig drift, hvilket i alle henseender har været en stor fordel for os.

Vi er rigtig godt tilfredse med den kompetente og nærværende rådgivning vi får, og er helt trygge ved, at Helge bevarer overblikket i sagen og får os helt i mål.

Connie Steenberg Topp

Fysioterapeut/Medejer, Fysioterapi & Fitness-Østerbro

Artikler fra Penta Advokater

Nye indlejerkontrakter

Det er vores vurdering, at den opdaterede indlejerkontrakt er et rigtig godt udgangspunkt, men set fra klinikejerens synspunkt, mener vi, at der er plads til forbedring.

FÅ SENESTE NYT I INDBAKKEN

Modtag advisering om nye artikler og arrangementer i din indbakke. Vi sender dig en e-mail, når der er nye relevante indlæg til dig og din praksis.

Tjek din indbakke og bekræft din tilmelding.